fbpx
ПРАЗНИЧНА ИГРА

Ценим времето, което прекарваме заедно, макар и то винаги да не стига. Обичаме да споделяме всеки един миг с най-любимите, защото те го правят наистина специален. Просто сме хора и трябва да ни личи и затова ви предизвикваме да изразите чувствата си на връх най-топлите празници.


Участвай

Период на провеждане: 09.12.2019г. – 22.12.2019г.


Защо го правим?


В забързаното ежедневие често пропускаме да си кажем истински важните неща. Нека наближаващите топли празници бъдат повод да забавим темпото. Да споделим на свои близки колко ни липсват и колко много държим на тях. Важните неща са тези, които казваме с цялото си сърце, а ако ни е трудно да ги кажем на глас – можем да ги изразим в писмо или картичка. Bulkan ще ти помогне да напишеш най-съкровените си чувства, а след това ще те зарадва със сладка награда и прекрасна картичка. Картичката ще бъде специално за твоя любим човек – с наш дизайн и твоето послание. Така ще допълним израза на любов към най-близките, за да изпълним нашата мечта – да сме заедно. Ние вярваме, че километрите ни разделят, но вкусната българска храна винаги ни връща вкъщи.

Общи условия


Как да участвам?

Напишете вашето послание към любимия човек тук, за да участвате в играта.


Не забравяйте, че трябва да започнете изречението си с "Искам да ти кажа...". Ако вие сте един от печелившите, с коледния пакет мед на Bulkan ще получите и картичка, на която ще бъде написаното от вас послание посланието. Оставете част от сърцето си тук, за да е наистина топло.